Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or Sai

Una feina ben feta

Una feina ben feta

Aquest dimecres, mentre caminava ben d'hora des de la Soledat cap a Son Malferit, per comprar el passatge a Santander, em vaig trobar el nostre míster, Javier Mandiola, que també hi anava caminant.

I no em vaig poder estar de demanar-li al tècnic vasc què opinava del partit d'anada a El Sardinero i, seguint fidel a la seva llibreta que ens ha duit fins aquí, ell me va dir: "Lo importante es salir vivos de allí".

Aquesta frase donava a entendre que el partit de Santander seria molt difícil i que ens podíem conformar amb un resultat que ens donàs opcions a Son Malferit: una derrota mínima o un empat. Ahir vàrem sortir vius i ben vius d'El Sardinero.

Però el aficionats atlètics sabem que aquests resultats tan curts són molt perillosos. Encara tenim gravat a la retina el darrer play-off que jugàrem per ascendir a Segona A fa dos anys, guanyàrem el primer partit al Toledo per un mínim 1-0 i aconseguírem superar-lo a ca seva. Després empatàrem 1-1 contra l'Albacete. En aquell partit només el cul del porter illenc Tomeu Nadal va fer que no aconseguíssim superar aquella tan ajustada eliminatòria.

La feina més difícil je es va fer ahir. Empatar a cero a El Sardinero està a l'abast de molts pocs equips dels quatre grups de la Segonda Divisió B, i més aconseguir-ho acabant jugant amb dos homes menys. Només ens resta rematar-la ara a Palma. De ben segur que en Mànix Mandiola sabrà mantenir la tensió entre els seus jugadors perquè siguin conscients que el Rácing encara ens ho posarà molt difícil a Son Malferit.

Es clar que l'esperit de 1961 està amb nosaltres. En aquell darrer ascens a Segona Divisió també aconseguírem un gran resultat a l'anada: 1-2 contra l'Amistad. Som conscient que és dificilíssim que es repeteixi el result de 6-1 de la tornada, però sí que tenc clar que ens trobam a sols 90 minuts que pugui obrir la tercera botella de cava i que a la font de la Rambla corri aigua blanc-i-blava.

Compartir el artículo

stats