Or sai

Estadístiques

Fins fa un mes el CD Ebro encapçalava, amb l'Atlètic, una estadística curiosa. Tots dos érem els únics equips de tot el futbol de Primera, Segona i Segona B que no se'ns havien avançat al marcador en tot el 2019. Però l'Ebro va rebre, a la jornada 28, el Peralada (0-2) i ens va deixar com a únic equip que no hem anat per davall en cap minut de 2019.

Les estadístiques en el futbol són allò que deia l'exjugador de beisbol Toby Harrach: "Les estadístiques i els biquinis són iguals, les dues mostren molt, però no tot". I és que el futbol té uns condicionants que fan que no sempre siguin útils. A la Penya Jogo Bonito tenim a en Pau que és un "boig de les estadístiques". Gràcies a ell hem sabut que l'Atlètic Balears és l'equip que menys gols du en contra, de totes les competicions estatals de l'any 2019, amb dos gols. Que encapçalam la classificació de minuts sense anar perdent, amb 1.089 minuts. I que compartim el primer lloc com a equip local més ben classificat de Segona B amb 41 punts, juntament amb el Racing de Santander. Tot això ens du a que siguem líder del grup 3 i el que més partits ha guanyat en 31 jornades, 16.

Ahir rebíem l'Ebro, el millor visitant d'aquest any, que volia rompre alguna d'aquestes estadístiques. No ho va aconseguir però ens ho va posar molt difícil. L'empat és un resultat just després del que poguérem veure. Ara hem d'anar a Terol a seguir engreixant les dades d'aquestes estadístiques i especialment la de partits guanyats.