Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un punt d'Or

Aquesta setmana he aprofitat per repassar l'informació que es pot trobar de l'Atlètic Balears a internet i m'ha sorprès que Wikipedia tengués totes les dades actualitzades fins aquesta temporada. L'informació del club que es pot veure a internet és molt important perquè és la nostra finestra oberta al món. Hi ha feines amagades que són necessàries i que no sempre es veuen recompensades, per això hem d'agrair a l'historiador Manel Garcia, que ens permeti tenir una entrada i, especialment, que estigui actualitzada.

En aquesta feina que no es veu, fins que es tradueix en resultats, tothom hi està implicat. Les penyes han fet possible que aquesta jornada ja siguin diversos els bars que donin el nostre partit fora camp; el club va aconseguir diumenge passat en el partit a Son Malferit, després de les experiències d'altres anys amb els dies de club, que tots els socis poguessin entrar al camp sense problemes. Tot són petites coses que ajuden a fer l'Atlètic cada vegada més gran.

I és que en aquest Atlètic Balears ningú sobra i tothom és important. És necessari que tots i totes sumem i aportem.

De tota manera, el que és del tot imprescindible és que tothom remi en la mateixa direcció. Si aconseguim estar junts crec que el nostre futur és immens.

De la mateixa manera que ho és el nostre equip que en un partit on ahir les coses no varen sortir bé actuaren com un bloc sòlid i solidari per aconseguir un valuós empat.

Un punt d'or per seguir sent, juntament amb l'Ebro i el Recreativo de Huelva, un dels tres únics equips de Primera, Segona A i la Segonda B que no han estat per darrera en el marcador l'any 2019.

Compartir el artículo

stats