Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or sai

El nou Estadi balear

Aquest dijous vaig tenir la sort de poder anar a l'Estadi Balear. El motiu no era altre que fer la foto oficial de la plantilla que probablement acabarà la temporada. Aquest fet, que no té massa transcendència, me va possibilitar veure l'estat en que es troben les obres del camp i el que va ser més important que n'Ingo, el nostre president, ens mostràs les fotos de com quedarà una vegada estigui acabat.

La passió i la il·lusió que hi posa Ingo en el nou estadi encoratja a la resta. Poder veure les fotos d'un camp nou i modern, on abans només hi havia ruïna és una gran alegria per tots els atlètics. Les notícies de què finalment hi haurà gespa natural o que es dedicarà una sala al Museu del club són molt satisfactòries.

És possible que l'impetu d'Ingo el dugui a no fer contenta tota la massa social. Jo he estat el primer en ser crític en moltes ocasions amb la gestió esportiva o amb el tractament que en fa de la nostra llengua. Però crec que en la majoria de temes de gestió com són: la solvència d'un club d'elit, la modernització del club en totes les seves àrees i especialment la possibilitat de tornar a tenir l'Estadi Balear operatiu, tothom estarà d'acord que la figura d'Ingo Volkman ha estat clau i imprescindible per l'Atlètic Balears.

De tota manera no només veig cada cop és més factible que la propera temporada la comencem al Nou Estadi Balear, sinó que cada vegada agafa forma fer-ho amb un canvi de categoria. Tenim un equip que cada dia que passa és més difícil de batre i que sap molt bé a què juga en tot moment. La propera setmana és una sortida per aconseguir veure a tots els nostres rivals mirant cap abaix.

Compartir el artículo

stats