Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or sai

Bones Sensacions

Quan, durant aquesta setmana, en Mànix Mandiola va comentar allò que en aquestes alçades la temporada passada, només teníem un punt menys, vaig pensar que no havia fet bé els comptes i que estava equivocat. El primer que vaig fer va ser anar a cercar els resultats de la temporada anterior. Tenia tota la raó, acabàvem de guanyar a l´Aragón i ocupàvem la cinquena posició a la classificació. Ho vaig parlar amb altres companys balearicos i tots deien el mateix: "Que en Mànix anava errat", però els números no fallen.

El que no deia el nostre entrenador és que l´any passat encara no havíem guanyat a Son Malferit i enguany hem fet, del nostre camp, un fortí . Tampoc no va dir que just fa un any és va generar il·lusió a partir dels rivals i enguany l´hem generada a partir del nostre joc. I, finalment, no va esmentar que aquesta temporada hem aconseguit formar un equip i la passada fins que no va arribar ell no en vàrem ser capaços.

La jornada 11 de la 2017-18 no poguérem amb el Peralada a Son Malferit, aquesta, hem "despatxat" el tercer classificat amb solvència. Ja tenim tres punts més que l´any passat en aquestes alçades i amb una afició que està amb l´equip. Tot gràcies a una porteria cada vegada més segura, una defensa infranquejable, un mig camp de lluita i força contínua, amb una de les millors davanteres de tota la segona B i un entrenador que sap a què juga en cada moment.

Just just hem passat un quart de temporada però amb la impressió clara que aquest equip no ha arribat al sostre i que el millor està per arribar. I és que, com bé sap en Mànix, l´important no és el lloc de la classificació que ocupem en un moment aïllat sinó les sensacions que trasnmet l'equip amb cada jornada.

Compartir el artículo

stats