Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or sai

Conversa de cafè

Quan un ha d´escriure un article cada setmana ha d´estar atent al més mínim detall. Qualsevol cosa pot ser útil per utilitzar-la com a argument. Ara bé, he de dir la veritat, mai creia que una conversa que vaig sentir abans d´un dels darrers partits de lliga de la temporada passada a Son Malferit ara em servís tant per documentar la situació de l´Atlètic.

Aquell dia hi havia una rotllana de persones, d´aquelles que tallen el bacallà al club. Parlaven del plantejament de la propera temporada i algú, dirigint-se als que ostenten el major poder, va amollar que el que havia de fer era comprar dos davanters que assegurassin molts gols i que la resta era igual.

Tot i que tothom en aquella rotllana va fer de "palmaro" a aquella idea, jo creia que era una simple conversa de cafè i res pus. Ara veig que estava equivocat. No esperava que ningú es prengués en consideració aquella proposta. Dins el meu cap no hi cabia que no tenguessin clar que fer un equip compacte i fort en defensa hauria d´esser la prioritat. Cinc jornades marcant de forma consecutiva és símptoma de molts punts a Segona B perquè els gols es paguen molt cars. Ara, tres partits consecutius deixant-se remuntar deixen clares unes mancances defensives que probablement ja començaren en aquella conversa del mes de maig.

Compartir el artículo

stats