Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Sense recanvis

Tots els que tenim una edat relacionam Campos amb imatges del passat. Encara tenim presents les vaqueries que possibilitaren l'existència de la fàbrica Blahi o les grans extensions de tapereres. Ara, els balearicos, haurem d'afegir un lloc imprescindible a la visita campanera, perquè el passat dijous s'hi va inaugurar una nova penya. En Miquel, propietari del bar Ca'n Serraller, va donar suport a la iniciativa d'un gran soci i seguidor com és en Toni Lladó oferint el seu local com a seu de la primera penya de l'Atlètic a Campos.

Aquest és el camí a seguir. Ens hem de deixar de perseguir glòries a fora i d'estar pendents de si s'ha venut una camiseta a Sevilla o de si ens fan un like a Zurich. Només serem valorats pels altres si ens valoram nosaltres mateixos. Només serem respectats si la nostra massa d'aficionats a Mallorca és important. Només serem un club fort si les barriades que envolten el nostre estadi estan tenyides de blanc-i-blau. No podem començar la casa per la finestra, no podem pretendre fer una feina de promoció exterior sense tenir-la abans ben consolidada a ca nostra. La creació de noves penyes a la part forana és bona notícia.

Del partit d'ahir, el que ja intuíem a principi de temporada: una plantilla descompensada sense recanvis en defensa. Ja comencen a ser massa els errors de confecció de les plantilles i crec que tots som conscients que això es va iniciar amb certes «assessories» a la cúpula de decisió de la secretaria tècnica.

Compartir el artículo

stats