Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or sai

Tenim molta paciència

Ahir, mentre esperava nerviós que començàs la lliga a Son Malferit, vaig sentir un pare que li deia al seu fill: -què vols patatilla o cacavets? En aquell moment va semblar que em tele-transportava en el temps... Com enyor aquells horabaixes€ Hi ha coses que és possible que es tornin a repetir al nou camp però n´hi ha una que estic segur no la tornarem a veure i, per ventura, és la que m´ha quedat més a la memòria: els venedors de pipes. Quantes vegades vaig sentir allò de: -piiiipeeees, xuuuuufles, cocoveeeeeets torrats€ Jo sempre li demanava a mon pare que me compràs pipes. Me les menjava totes, ell i els seus amics mai en volien, deien que era "menjar de lloros".

Després d´aquell excés de sal m´entrava la sed. Els venedors ja ho sabien i passaven al crit de: -Taaaaronjada, lliiiiimonada, cooca cola... sempre bevia llimonada que era el que més m´agradava. Curiosament te deixaven la botella de vidre que després passaven a cercar-la, cosa que avui és del tot impensable. Els dies que feia calor eren els millors perquè jo només esperava que el venedor digués: - Hay bombóóóóón helado. Encara em llep els morros!!!

Com ens hauria agradat que les previsions s´haguessin complit i el partit d´ahir s´hagués celebrat a l´estadi... S´hauria vist la primera victòria d´aquesta temporada. Els balearicos tenim molta paciència i sabem esperar. El primer partit a l´estadi està a prop, molt més del que voldrien aquells qui ens acusen de vendre fum, molt més del que aquells que juguen a estadis municipals desitjarien.

Compartir el artículo

stats