Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or-sai

Descobrint rècords

Tot d´una, en arribar a casa, després de veure el partit d´ahir de l´Atlètic contra el Peralada me va picar una mica la curiositat per saber els rècords negatius de la lliga espanyola. Vaig descobrir que l´Alavés, de la temporada 2002, ostenta el de l´equip que més partits va encadenar sense guanyar a casa amb un total de 17. Aquest fet va conduir a la destitució de Mané per Aranguren a la jornada 31, fet que no va impedir el descens de l´equip.

L´Athletic Club és l´equip que té el de més partits consecutius sense marcar a casa, 7 en total a la temporada 95/96. Aquestes dades varen fer que l´entrenador Stepanovic fos substituït per Amorrortu i l´equip va quedar tres punts per damunt del descens. L´Hèrcules manté el rècord de partits consecutius empatant a casa amb un total de 8 a la temporada 87/88. La destitució de Delgado per Joanet no va impedir el descens de l´equip.

És veritat que l´Atlètic encara està una mica enfora d´aquestes xifres, perquè només duim 6 partits sense guanyar a casa, perquè vàrem aconseguir marcar gols als "tot poderosos" Olot i Lleida i perquè només han passat sis jornades com a locals.

Però l´afició comença a estar una mica farta i pareix que no està disposada a veure com el seu equip bat cap d´aquests rècords. Per ara només tenim una esperança: els dos propers partits són fora de casa... tal volta una consol massa magre.

Compartir el artículo

stats