la prèvia

Activitats musicals diverses

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

Per aquest cap de setmana que avui comença tenim moltes i variades propostes de caire musical.

La Parròquia palmesana de Santa Creu serà l’escenari del concert que oferirà l’Orfeó Balear titulat Un viatge polifònic. En el programa cançons populars, fragments de sarsuela i musicals, òpera i polifonia religiosa. Daniel Mulet dirigirà la sessió que comptarà amb la col·laboració de la soprano Marcela Iguanzo. La cita és avui a les 20.30 h.

A la mateixa hora i a la cel·la Chopin de Valldemossa, un concert del cicle Pianino, protagonitzat pel pianista Rafael Kyrychenko, el qual interpretarà obres de Bach, Mozart i Mussorgski.

Avui també i a les Escolàpies de Sòller (20h), Barry Sargent oferirà la primera part d’una proposta que inclou les Sonates i Partites per a violí sol de Bach.

A la finca Cas Pianista de Sineu, David Gómez ens proposa l’espectacle/concert Un piano y 200 velas. Serà a partir de les 21.30 h. La sessió es repetirà demà a la mateixa hora.

A Sa Congregació de Sa Pobla, (19h), el cicle de música clàssica Albercords presenta 2Cordats, amb el violoncel·lista i compositor Gabriel Fiol acompanyat per la violinista Carlota Coll.

També avui i a la bodega Son Bordils (20h), Euroclàssics organitza un maridatge d’àries d’òpera i sarsuela i cata de vins. Els intèrprets: Paula Riera (soprano), José Manuel Sánchez (tenor) i Francesc Blanco (piano).

També a les 20 h i al Caixafòrum de Palma, concert de la banda mallorquina Cornucòpia amb un repertori per a cornos di bassetto.

Demà diumenge i al convent de Manacor (21 h), Stabat Mater, de Pergolesi, interpretat per músics dels Conservatori Superior de les Illes Balears. A la part vocal, les cantants Lorena Bonnin, Tonina Vidal, Marina Mudoy, Camila Durán, Raquel Ribas i Mireia Estrany.

A l’església de s’Alqueria Blanca (20 h), segueix el Festival Internacional de Música Vila de Santanyí. Catalina Roig (flauta) i Rafael González (piano) oferiran un recital amb obres de Philippe Gaubert, Charles-Marie Widor, Jacob Gade, Astor Piazzolla, Manuel de Falla i Isaac Albéniz.

Suscríbete para seguir leyendo