De cambra i espectacular

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

Aquest cap de setmana es combinen, musicalment parlant, espectacles de petit format, de música de cambra, amb altres de gran format, fins i tot dels que podem qualificar d’espectaculars. Vegem:

Com sempre, una bona manera de començar el dissabte és anar a Alaró, a l’església del qual hi trobarem un recital d’orgue (11.30h), amb Miquel Bennàssar interpretant obres de Lübeck, Mariner i Bach.

De cara l’horabaixa tenim una proposta del trio Cornucòpia (trio de cornos di bassetto) en la qual es mostraran diferents maneres d’escriure Nocturns per a veu i petit acompanyament, ja que la formació de cambra, acompanyarà les veus d’Irene Gili, Pilar Riera, Miquel Company i Miquel Àngel Torrens. Tots junts interpretaran obres de compositors actuals como Salvador Sebastià, Gabriel Oliver, Mercè Pons, Cristina Vilallonga o Anna Bofill. Bernat Quetglas dirigirà la funció. La cita és en el Teatre Principal de Palma a les 20h.

A l’Auditòrium de Palma segueixen les funcions del muntatge que ha fet La Fura dels baus del Carmina Burana de Carl Orff. Sessions avui a les 18h i 20.30h i demà a les 18.

Art vocal Ensemble, dirigit per Llorenç Gelabert, presenta un concert focalitzat en dues figures del barroc como el mallorquí Antoni Lliteres i el català Joan Rossell. Serà avui a l’església de La Porciúncula de Palma a les 20h. El mateix concert es repetirà demà diumenge a l’església de S’Horta, prop de Felanitx, a les 19h.

A la mano italiana és el títol del concert de clavicèmbal que demà diumenge ens proposa Tomeu Seguí a l’Església del Convent de Manacor (20h). En el programa, obres de Girolamo Frescobaldi, Johann Sebastian Bach i George Böhm.

Suscríbete para seguir leyendo