LA PRÊVIA

Preparant Sant Antoni i Sant Sebastià musical

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

Aquest cap de setmana, algunes associacions i entitats preparen concerts de música popular i tradicional de cara les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià. De totes maneres, la música no estrictament folklòrica no resta aturada. Veiem.

Per encetar el dia d’avui podem anar a Alaró a escoltar el recital d’orgue que ens proposa Miquel Bennàssar a Sant Bartomeu (11.30h). En el programa, dues obres de Bach així com una de Buxtehude i una de Böhm.

Una mica més tard (18h), en el Conservatori de Palma, una trobada de Bandes de Música, amb la participació d’Unió Musical Nostra Terra de Son Ferriol, Societat Cultural i Recreativa S’Almudaina, Agrupació Musical del Camp Rodó i Societat Musical Instrumental Santa Cecília de Son Rapinya.

A Inca i en el Teatre (19h), una obra mestra del repertori pianístic del segle XX: Vingt regards sur l’Enfant-Jésus d’Olivier Messiaen. Serà Tomeu Moll-Mas l’encarregat de la interpretació que es fa en record del bisbe mallorquí Antoni Vadell, que ens deixà el febrer de l’any passat.

A l’Auditori d’Alcúdia (20h), el projecte Oratge de Tramuntana creat per Martí Sàez. Es tracta de catorze cançons escrites sobre textos propis i d’altres autors. També hi participen Elisa Sayrol, Xisco Cladera ‘Anguiler’, Joan Toni Amengual, Joan Cladera ‘Anguiler’ i Mateu Vila.

Demà a l’Auditori de Porreres (18h), el quintet Katau presenta Quimeres entre bambolines. Formen Katau Jaume Rosselló Salleras (guitarra elèctrica), Arantxa Oliver Rosselló (violoncel), Maria Puigserver, Llúcia Salleras (veu) y Jaume Rosselló Tomàs (guitarra acústica).

Suscríbete para seguir leyendo