Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Per triar

Per començar el cap de setmana, musicalment parlant, podem anar a Alaró, ja que avui a les 11.30h Miquel Bennàssar oferirà el tradicional concert amb peces d’Antoni Matheu, Gaston Bélier i Bach.

Hores més tard (18h) i a l’auditori Sa Màniga, el musical Aladdin, produït per Max Teatre musical.

Els sempre interessants Encontres de compositors, ens proposen, per avui i demà l’Oratori de Crestatx i el Convent de Sant Francesc de Paula de Campos, respectivament (sempre a les 19h), un concert amb Z-Quartett & Joan Jordi Oliver, interpretant un programa titulat Readings on Des Prés, amb una nova versió del Misere mei Deus, de Josquin Des Prés.

A Porreres, a l’Auditori i a les 20.30h, un recital del menorquí Guiem Soldevila, el qual presentarà el seu darrer disc Metaphora.

A les bodegues Ferrer de Binissalem, avui a les 20h, l’espectacle Ànima de La Traviata, amb la soprano Núria Vilà, el tenor José Manuel Sánchez, el baríton Lluís Sintes i el pianista Francesc Blanco.

Avui i dins el marc de la Fira B!, la companyia de dansa Mariantònia Oliver presenta al Teatre Xesc Forteza de Palma, l’espectacle La Contínua (18.30h). Una mica més tard i en el teatre Mar i Terra, Nerea Martínez ballarà Abrazo.

Demà i en el Teatre d’Artà, un espectacle per a tots els públics, El Rey león, per Max Teatre Musical.

Compartir el artículo

stats