Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Comença el curs

Aquests dies està a punt per començar el nou curs escolar, que en temes culturals es tradueix com la nova temporada.

Musicalment parlant estam a l’espera de l’inici dels concerts de la Simfònica que a final de mes començarà els seus concerts habituals, en dos espais de Palma (Trui i Auditòrium) i també a Manacor.

De moment, però, hem d’esmentar algunes propostes per aquest cap de setmana.

Comencem recomanant el setmanal concert matinal d’orgue Alaró. Serà a les 11.30 a l’orgue de l’església de Sant Bartomeu.

Avui també segueix el Festival Brahms en el claustre de Sant Domingo de Pollença. El pianista Can Çakmur, interpretarà una Sonata de Schubert i el Klavierstücke de Brahms. La cita és a les 20h.

Una hora més tard a la Casa Museu Villalonga de Binissalem, el cicle La Lluna en vers presenta un homenatge a Miquel Àngel Riera i Damià Huguet, en el qual hi intervindran Mar Grimalt, Salvador Miralles i Roger Pistola. El títol: Fam de paraula i terra.

També avui i en el Museu de Mallorca de Palma (20h), recital de sarsuela amb el tenor Joan Laínez, la soprano Nadia Akaârir i la pianista Victòria Cortès.

Demà diumenge (20h) i en el mirador Ramon Llull de la Fundació ACA de Búger, un concert inèdit centrat en les cançons del disc Llenya Prima del músic Joan Castells, Petit, interpretant amb la veu i una guitarra, cançons fetes a partir de poemes de Joan Duran, Pau Vadell, Esteve Plantada, Anna Gual, Pau Sif, Mireia Calafell, Anna Cortils, Blancallum Vidal Carrasco, Estel Solé, Maria Cabrera o Laia Noguera d’entre altres. També hi participarà Joan S. Mateu amb les seves flautes i Percussió.

I el cap de setmana pot bé acabar al Teatre d’Inca (20h), amb la darrera ocasió de veure i escoltar el projecte «Mon cor estima una cançó», en el qual l’actriu Sofia Pérez, el tenor José Manuel Sánchez i el pianista Francesc Blanco, ens acosten la figura i l’obra de Costa i Llobera, a través de les paraules i la música.

Compartir el artículo

stats