Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d’estiu

Agost musical

Aquestes són les primeres Corxeres d’agost i arriben ben sortides de propostes musicals.

La primera és la que avui i demà, a l’església de Deià i a Sant Francesc de Palma, respectivament (sempre a les 20.30h), ens proposa l’Ensemble Tramuntana, dirigit per Barry Sargent i amb un convidat de luxe, l’oboista Josep Domènech. En el programa obres de Bach i Mozart.

Avui, al Pavelló esportiu de Portocolom (22h), David Ordinas i amics, una cita que ja és habitual durant l’estiu i en la qual l’eclèctic artista oferirà un repertori al costat d’altres cantants convidats.

Avui a Sa Bassa Rotja de Porreres (21h), el pianista Osvaldo Nicola Ettore Fatone presenta un programa amb obres de Brahms, Chopin i Beethoven.

També avui i a la Fundació Coll Bardolet de Valldemossa, el concert titulat Bach to the future amb Lorena Bonnín (soprano), Helena Blanco Cortès (violí) i el Duet Blanco-Cortès (piano). En el programa, como era d’esperar, obres de Johann S. Bach, però també de David León. El mateix programa es repetirà demà dissabte en el Museu de Mallorca (21h).

El cicle La Lluna en vers presenta demà a Consolació de Sant Joan (21.30h) l’artista Verde Prato, nom artístic d’Ana Arsuaga.

També demà dissabte i al claustre Sant Domingo de Pollença (22h), la Simfònica inaugura el Festival de Música. Sergio Alapont dirigirà la sessió que comptarà amb el pianista Kristian Bezuidenhout.

Un altre festival que comença aquest diumenge és el Chopin de Valldemossa i ho fa amb la pianista japonesa Aimi Kobayashi, la qual interpretarà obres de Bach, Brahms i, naturalment, Chopin. La cita a les 22h.

També diumenge i a la Terrassa Barba Rossa d’Andratx (22h), la Banda de Música de Son Rapinya juntament amb Versionados ofereix un espectacle titulat Cuando brille el sol.

Compartir el artículo

stats