Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

corxeres d’estiu

De tot i molt

Juliol continua i ho fa amb unes temperatures poc habituals. Manco mal que ens queden les propostes musicals per passar bones estones els vespres calorosos.

Avui a Bellver (20.30), la Banda de Música de Palma presenta un programa titulat Racons estiuencs amb obres d’Albéniz, Magenti, Artola, Pastor i Blanes. Dirigirà el titular Francisco Valero-Terribas.

Una mica més tard i a Ses Voltes, també a Palma, segueixen les Cançons de la Mediterània amb Antonio Smiriglia (de Sicília, a les 21.30h) i Veja (de Croàcia, a les 23h). El cicle continua demà amb Samah Mustafa (de Palestina) i Monsieur Doumani (de Xipre)

Avui i demà també tenim la possibilitat d’escoltar els dos Concerts per a piano de Chopin, ja que Dina Nedeltcheva i la Deià Chamber Players els interpretaran a Sa Bassa Rotja de Porreres (20h) i al Claustre de Sant Francesc de Sineu (20.30h), respectivament.

Demà mati, nova cita a Alaró dins el cicle Matins de l’orgue (11.30h).

Demà a Consolació de Sant Joan (21.30h), el cicle La lluna en vers ens proposa l’actuació de la menorquina Anna Ferrer amb el seu projecte Parenòstic.

L’Auditori de Peguera, dissabte (20h) i diumenge (19h), el Cor de Calvià estrena una producció de Cançó d’Amor i de Guerra la sarsuela amb música de Rafel Martínez Valls i libretto de Lluís Capdevila i Víctor Mora. Llorenç Gelabert dirigirà l’espectacle que contarà amb un grup d’instrumentistes i alguns solistes vocals.

Dissabte a l’hotel Cap Rocat (21.30h), la Simfònica, dirigida per Pablo Mielgo, oferirà un concert juntament amb la soprano Sondra Radvanovsky. En el programa obres de Verdi, Giordano, Puccini i Dvorak.

A l’església de la Colònia de Sant Pere (20h), el cicle de Música Antiga presenta demà el concert titulat Fantasia interpretat per Solnegre, un conjunt que treballa el repertori dels segles XVI i XVII. El mateix festival, demà ens proposa un Viatge per la història del clavecí des del segle XVI fins a l’actualitat. Conferència/concert amb Esther Romero (teclat) i Laura Salinas (viola de gamba). Lloc: Centre Cultural (20h).

A Portocolom, a Sa Bassa Nova (22h), diumenge, un gran espectacle amb la Banda de Música de Felanitx i el quartet de jazz del pianista Manel Camps. Junts interpretaran la Rhapsody in Blue de George Gershwin.

També diumenge a la platja de Camp de Mar d’Andratx (22h), Suasi i els electrodomèstics.

Compartir el artículo

stats