Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d’estiu

Música marinera

Entorn de la festa marinera del Carme, a Mallorca tenim, aquests dies, moltes propostes musicals.

Avui i demà segueixen a Can Vivot de Palma les representacions de l’òpera Dido i Eneas de Henry Purcell, amb Studium Aureum (22h).

A Bellver (20.30h), avui la Banda Municipal de Palma, amb Mark Kilian al davant, oferirà un concert en col·laboració amb l’Associació d’Amics de les Bandes Sonores. Interpretaran música del mateix director i compositor.

A Sa Bassa Rotja de Porreres (20.30h), el pianista Eleuterio Domínguez Acevedo presenta el seu recital titulat Amores y desamores amb obres de Clara Wieck, Liszt i Ginastera, entre altres compositors. El mateix pianista actuarà demà dissabte al festival de Sineu (Claustre, 20.30h).

Avui en el Mollet d’en Pereió de Portocolom, recital de S’Estol des Gerricó. En el mateix espai, ran de mar, demà Nit d’Havaneres amb Arpellots.

Demà, festa de la Mare de Déu del Carme, podem començar anant a Alaró a escoltar el concert matinal d’orgue a les 11.30h.

Una mica més tard a les 20.30 a l’espai exterior de Sa Farinera de Llubí, audició comentada sobre la Simfonia del Nou món de Dvorak.

Una hora més tard i al castell de Bellver, la Simfònica, dirigida per Henrik Nánási, interpretarà l’Obertura de Semiramide de Rossini, el Concertino per a orquestra de Fáncsik i la Tercera Simfonia de Beethoven.

Demà diumenge als Jardins de Sa Torre cega de Cala Rajada, una versió íntima i reduïda de l’òpera Romeu i Julieta de Gounod (22h).

Avui i demà a la Fundació Sa Nostra de Palma i al Claustre de Sant Domingo de Pollença, respectivament, presentació del disc Mon cor estima una cançó, que planteja un homenatge a Miquel Costa i Llobera amb un recull de cançons fetes a partir de poemes emblemàtics seus. L’actriu Sofía Pérez, el tenor José Manuel Sánchez i el pianista Francesc Blanco són els encarregats d’interpretar aquest repertori de recuperació patrimonial, que es podrà escoltar en directe durant aquestes dues sessions.

Compartir el artículo

stats