Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Música, molta música

Si la Simfònica va encetar el cicle de concerts a Bellver el passat dijous, aquest cap de setmana també comencen altres cicles musicals que portaran la bona música a molts racons de Mallorca.

El Festival A Jazz de mar, que cada estiu es presenta al Mollet d’en Pereió de Portocolom ens convida avui i demà a gaudir de diferents propostes, entre les quals hi trobam, avui, Cristina Miguel Quartet i el duo Albert Sanz & Javier Colina i demà Alabaix Big Band dirigida per Toni Vaquer. Sempre a partir de les 21.30h.

A la Capella de les Escolàpies de Sóller (19h) i dins el Festival de Música Antiga, avui tenim el Trio format per Blai Justo al violí, Marc Alomar al violoncel i Ferran Pisà a la guitarra barroca. En el programa Sonates de la cort espanyola del segle XVIII.

En el claustre Sant Francesc de Sineu (20.30h), avui també, l’espectacle Tango Instrumental, una proposta que La Cuarentena Tango Ensemble presenta en la tercera edició del Festival de Música Clàssica.

Tornant al llevant de Mallorca, al Caló d’en Busques de Cala Figuera (22h), el tenor Eduardo Sandoval i l’Orquestra del Festival de Santanyí interpretaran, avui, fragments d’òpera i sarsuela.

A Palma, avui recital de cant i piano a Sant Felip Neri (20h). La soprano Cristina van Roy acompanyada per Joan Roig oferirà un programa amb obres de Bellini, Mozart i Richard Strauss.

Demà diumenge comença el Festival Son Bono, a la zona de Gènova (Palma), que enguany arriba a la segona edició. El grup Voicello (veu, violoncel i bateria) i el seu espectacle Òpera Mediterrània són els encarregats d’obrir el cicle (20h).

Hores abans (17.30h) i al Torrent de Pareis, el tradicional concert coral amb la Capella Mallorquina, dirigida per José María Moreno i Cap pela.

Compartir el artículo

stats