Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Una setmana molt vocal

Aquesta setmana ha estat una setmana dedicada a la música vocal, ja que, amb la Simfònica, hem tengut alguns concerts entorn del Concurs de cant Joan Pons que demà horabaixa (19h) i en el Palau de Congressos oferirà un recital amb orquestra i els guanyadors.

I mentre esperam per demà el veredicte, avui podem començar un periple musical a Alaró, ja que a l’església de Sant Bartomeu (11.30h), l’organista Miquel Bennàssar interpretarà obres de Bruhns, Xavier Gelabert, Ravel i Bach. Una mica preludi de la presentació del disc amb música de Gelabert, enregistrat a l’orgue alaroner. Aquesta presentació serà també avui a les 20.30h.

Avui també podem anar al claustre de Pollença (21.30h) per veure l’espectacle que sobre La Traviata de Verdi ha preparat Euroclàssics amb la direcció escènica d’Eugenia Corbacho.

També avui horabaixa i a la capella de les Escolàpies de Sóller, inici del Festival de Música Antiga amb el duo format per Blai Justo i Guillermo Femenías, que interpretarà Joies musicals del segle XVII.

També a Sóller i a l’església de Sant Bartomeu (19h), l’Orfeó Balear, dirigit per Daniel Mulet, ens proposa un concert amb obres de Bach, Haendel, Verdi, cançons populars i fragments de sarsuela.

A la mateixa hora i a la fundació Coll Bardolet de Valldemossa, el músic argentí Rodrigo Rodríguez, ens mostrarà les possibilitats de la flauta Shakuhachi, un instrument asiàtic molt curiós.

A les 20.30 i a Sa Bassa Roja de Porreres, Nit argentina amb l’ensemble de tangos La Cuarentena, liderat per Sergio Bustos.

Per demà matí, a Can Balaguer de Palma, una conferència il·lustrada amb música en viu sobre Josep Balaguer i l’orgue.

A la mateixa hora i al Parc de les Fonts de Palma, actuació de Francina Mateu Jazz Quintet, amb un repertori format per estàndards del gènere.

I com dèiem al principi, podem tancar el cap de setmana anant a escoltar els guanyadors del concurs Joan Pons, que, vista la categoria dels membres del jurat, promet un veredicte d’altura.

Compartir el artículo

stats