Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Música Santa i més

S’acosta la Setmana Santa i, per aquest motiu, comencen les propostes musicals amb música religiosa. De totes maneres encara amb compta gotes.

Per encetar el cap de setmana, l’orgue d’Alaró ens espera pel seu concert setmanal dins el cicle Els Matins de l’orgue (avui 11.30h) i amb Miquel Bennàssar al teclat.

També al matí (12h) i a l’Estudi General Lul·lià de Palma, l’Orfeó Ramon Llull, dirigit per Carles Ponsetí, presenta un recital de sarsuela, en el qual a més de les veus del cor hi participaran la soprano María José Campaner i els instrumentistes Marta Alcover (flauta) i Marta Ambrós (piano).

Una mica més tard (18h) i en el Teatre de Lloseta, Alícia, el musical segons l’adaptació que n’ha fet Rafel Brunet.

Una hora més tard, a l’Oratori Sant Jordi de Pollença, Les set paraules de Crist a la creu de Haydn, en una versió per a quartet de corda i mezzosoprano. En els instruments, Soriana Ivanivi i Leah Wolfe García (violí), Marta Hatler (viola) i Sureymis Tapanes (violoncel) acompanyant la veu de Waltraud Mucher. El concert es repetirà demà diumenge a l’església de Sant Bartomeu de Sóller (19h).

Avui horabaixa la Coral Universitat, amb Joan Company com a director, presenta un programa dins el cicle de concerts per celebrar els setanta-cinc anys de la Capella Oratoriana. Serà a Sant Felip Neri de Palma (20.30h) i en el programa obres de Tallis, Ola Gjeilo, Bernat Quetglas, Toni Parera i Maria del Mar Bonet, entre d’altres.

Demà diumenge i dins el cicle musical de Primavera, l’església de la Caritat de Felanitx (12h) serà l’escenari en el qual el trio Tiaviolí oferirà un repertori amb obres per a flauta, violí i clave de Bach i Telemann.

També demà, a les 18h, el Teatrer Principal d’Inca proposa un concert de la Unió musical inquera i l’Orfeó l’Harpa d’Inca. En el programa la Misa Brevis Jacob de Haan.

Compartir el artículo

stats