Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Un dissabte amb Mozart, Schuman i més gent

Per tal de començar bé el cap de setmana, podem anar avui matí a l’església d’Alaró, a l’orgue de la qual Miquel Bennàssar ens farà passar una bona estona. La cita és a les 11.30h.

Ja més tard, en el claustre de Sant Domingo de Pollença (20h), segueix el Festival Mozart que organitza l’Orquestra de Cambra de Mallorca. Per aquesta setmana tenim dos pianistes mallorquins, Andreu Riera i Magí Garcías, els quals ens acostaran a la música per a teclat, no només de Wolfgang sinó també de la seva germana Nanerl, ja que en el programa trobam una partitura atribuïda a ella, el Minuet i Trio en Do Major, al costat de les del gran compositor, les Sonates 11 i 14 i la Fantasia en do menor.

A la mateixa hora i a l’església de S’Alqueria Blanca de Santanyí, el pianista Joan Travé ens farà viatjar a la casa de Robert i Clara Schumann, a través d’un programa titulat A cals Schumann i format per obres del matrimoni, també de Mendelssohn i Liszt.

El vespre i a l’Auditòrium de Palma (21h), segueixen les representacions del musical Antoine, basat en la vida i obra de l’autor d’El Petit Príncep. Un espectacle per a totes les edats que està proposat per als premis Max de Teatre.

També a les 21h i a l’Auditori d’Alcúdia, Enric Pastor & Co presenten el seu segon disc titulat Moments dins el Festival de jazz. Pastor, al violí, estarà acompanyat per Wojtek Sobolewski (baix), Sergi Sellés (piano) i Jaume Ginard (bateria).

I si vos agrada el flamenc, a les 21.30h i a l’Auditori de Peguera, el cantaor Fernando Soto ens proposa un espectacle en col·laboració amb la cantant mallorquina Nati Carrillo.

Compartir el artículo

stats