Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d'estiu III | Juliol musical

Si avui dimecres voleu escoltar música en viu, ho podeu fer anant al claustre de Sant Domingo de Pollença (20h) lloc en el qual actuarà Simone Beneventi & Matteo dins les trobades de percussió, que seguiran dijous amb Zaum i divendres amb un concert de cloenda.

També avui i a Ses Voltes de Palma (20.30), el segon concert de Cançons de la Mediterrània, amb una veu provinent del Sahara Occidental, Aziza Brahim, poeta i portaveu musical del poble sahrauí.

Avui també i en el Centre cívic de Portocolom una audició comentada sobre Il Trovatore de Verdi.

Dijous, el mateix cicle de música popular retrà homenatge a Música Nostra, ja que enguany s’han complert els quaranta anys de bona feina del grup mallorquí en pro del patrimoni musical illenc.

Dins el Festival de Deià i a Son Marroig (21h), el pianista Magí Garcías ens proposa un programa con Schumann, Mompou, Granados i Rachmaninov.

Pel que fa a la Simfònica, Pablo Mielgo dirigirà les seccions de vent en un programa format pel Notturno de Louis Spohr, l’Adagio, per a instruments de vent de Joaquín Rodrigo i la Serenata número 2 de Johannes Brahms. La cita, a les 21h al pati de la Misericòrdia de Palma.

A Can Tàpera (20.30h), la Camerata Balear proposa un concert a benefici de Zaqueo.

Mitja hora més tard (21h) i als jardins del Museu de Manacor, una audició comentada sobre Verdi, Viva Verdi és el títol.

Divendres segueix el festival de Cançons de la Mediterrània amb dues formacions: Claudio Gabriel Sanna & Rall Grup i San Salvador.

A l’amfiteatre de Deià (20h), Broadway Bites, un espectacle basat en els musicals de Broadway.

El Festival Fila U del Teatre Principal de Palma (20h) ha programat dues sessions de La serva padrona de Pergolesi, la primera, divendres i la segona, dissabte.

I a Bellver (20.30h), la banda municipal de Palma, Simfovents, dirigida per Francisco Valero-Terribas tendrà com a solista al cellista Damià Martínez en el Concert de Friedrich Gulda. En el programa també obres de Puccini i Suk.

El mateix dia 23 tenim, a l’església parroquial de Sóller (20.30), un programa barroc amb obres de Bach, Locatelli, Biber i Vivaldi. Barry Sargent dirigirà l’Ensemble Tramuntana que repetirà programa dissabte 24 al claustre de Sant Francesc de Palma.

També dissabte 24 a l’auditori de Peguera (20h), el Cor de Calvià i l’Associació Cultural Musical Pere Josep Cañellas presenten La corte del Faraón 2.0. El diumenge 25 es repetirà la funció.

També dissabte Cançons de la Mediterrània tanca el cicle d’engunay amb dues actuacions, N3rdistan i Kalàscima.

Ja per diumenge, ens quedam amb la diva del Buenavista Social Club, Omara Portuondo, serà en el Teatre Principal de Palma (20h) quan ens recordi que, als noranta anys, encara pot oferir bona música.

I encara una cita més, la del duo Voicello format per Carme Garí, veu i Biel Fiol, violoncel, que inaugura el mini cicle de concerts a Son Bono de Gènova (Palma, 21h) amb un programa titulat Òpera Mediterrània.

Compartir el artículo

stats