Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d'estiu | Calor i música

Avui dimecres, podem començar a Can Balaguer de Palma (19h) per escoltar el grup Sheela Gathright & Afro Soul, que ens oferirà una fusió de ritmes africans, jazz i soul. Serà dins el marc del Festival Jazz Palma. Una mica més tard (21h), el mateix cicle ens proposa una caminada al castell de Bellver per escoltar el Muriel Grossmann Quartet, el qual ens conduirà cap a la mística i la meditació a través de la música.

Dijous, el Festival de jazz, primer en el Casal Balaguer (19h) un recital liderat per la menorquina Ann a Ferrer i en el teatre Xesc Forteza de Palma (21h), una deconstrucció en clau de jazz de les sonates de Beethoven a càrrec del pianista Xavi Torres.

La simfònica ens porta el violinista mallorquí Francesc G. Fullana, liderant un concert des del violí i el primer faristol, amb obres de Mozart, Vivaldi i Bartok. La cita és al pati de la Misericòrdia (21h).

També demà en el castell de Son Mas d’Andratx (22h) una nova actuació d’Ars Musicae amb La música que feu ballar al rei Sol.

Divendres podem començar el cap de setmana amb la Petite Messe Solennelle de Rossini anant a Portocolom, ja que el cor Euroclàssics, solistes vocals, piano i harmònium, dirigits per Joan Laínez, oferiran aquesta joia de la música religiosa al pati del poliesportiu Toni Penya (21h).

Al castell de Bellver de Palma (20.30h), SimfoVents Big Band i el saxofonista Ramón Cardo compartiran escenari interpretant obres de Miles Davis, Cole Porter, Ray Henderson i Paul Goodwin.

La sala palmesana Inaudit (20.30h) segueix el seu cicle d’estiu amb el Trio Colombram, interpretant un repertori amb obres de Haydn i Mendelssohn.

A Deià i en concret a l’hotel Es Molí, Freeborn Band amb música folk americana.

L’Ensemble Tramuntana, liderat pel violinista Barry Sargent, ens farà viatjar a Liverpool a través del seu programa titulat Beatles i més en el teatre de Bunyola (20.30h).

Per dissabte dia 10 un recital de Marcelo Puente en el Palau de Congressos de Palma (20h). En el programa, obres de Puccini, Verdi i Bizet.

A la mateixa hora i al santuari de Consolació de Sant Joan, el cicle La vida en vers ens porta l’actuació de Conxa Buika.

Acabam la setmana, diumenge, amb l’espectacle «Gala Creativa de Danza» amb Zara Luna a la sala Dante de Palma (19h).

Compartir el artículo

stats