Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia | Acaba juny, amb música

A l’espera que comenci, el dimecres que ve, el cicle musical de la Simfònica, per aquest cap de setmana podem anar fent boca amb altres propostes d’alt nivell.

Comencem amb dues propostes per avui matí. A les 11 i a la Sala inaudit de Palma (Carrer Dezcallar), una audició musical sobre Bach a través de les ciutats en les quals va viure el mestre alemany. La sessió està dins el primer cicle musical Inaudit

Mitja hora més tard, a l’església d’Alaró, concert d’orgue amb Miquel Bennàssar.

A Sa Farinera de Llubí (20h), el grup vocal a capel·la O’Veus.

La Base del Moll vell d’Alcúdia (21h) serà l’escenari en el qual la banda de música oferirà un programa amb música de cinema.

Al santuari de Consolació de Sant Joan, Izaro, una de les artistes revelació del pop-folk basc dins el cicle La lluna en vers de la Fundació Mallorca Literària. La cita és a les 21.30.

A l’església de Sant Felip Neri de Palma (20h), el violinista americà Barry Sargent interpretarà tres de les 6 Sonates i Partites de Bach. El dia 3 de juliol tocarà les altres. Els concerts s’emmarquen dins la vuitena edició de Nits Clàssiques de la Tramuntana.

En el polígon Son Fusteret de Palma (21h), el director argentí Damián Mahler dirigirà la Simfònica. En el programa, música de cinema.

Dins el primer cicle Inaudit (20.30h) i la sala del carrer Dezcallar de Palma, avui horabaixa un recital del pianista Magí Garcías amb un programa de Bach, Beethoven, Schuman...

Per demà diumenge hem de recomanar la Petite Messe solennelle de Rossini al claustre de Sant Domingo de Pollença (19h). Una producció en la qual Joan Laínez dirigirà al Cor Euroclàssics i als solistes vocals Mercedes Darder (soprano), Mar Campo (contralt), José M. Sánchez (tenor), Joan Miquel Muñoz (baríton) i amb el pianista Francesc Blanco i Maria Victòria Cortès a l’harmònium.

També demà, a l’església de Costitx (19.30h), un grup de cambra de la Simfònica ens acostarà un programa format per un Trio de cordes de Schubert i el Septimini de Beethoven.

Tornam al cicle Inaudit, ja que per demà diumenge ens proposen un recital de Pedro Mateo, guitarra i André Cebria, flauta. Serà a les 20.30 a la sala esmentada.

Compartir el artículo

stats