Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia | Orgue, òpera i barroc

Así es el ensayo de la ópera Verding que se presenta este sábado en el Teatre Principal

Así es el ensayo de la ópera Verding que se presenta este sábado en el Teatre Principal B. Ramon

Para ver este vídeo suscríbete a Diario de Mallorca o inicia sesión si ya eres suscriptor.

Así es el ensayo de la ópera Verding que se presenta este sábado en el Teatre Principal Pere Estelrich i Massutí

Aquest cap de setmana de maig ens trobam amb diferents propostes musicals que bé poden omplir bons moments als aficionats a la música clàssica.

Per començar avui el dia, res millor que anar a Alaró a escoltar l’orgue de l’església de Sant Bartomeu i en el qual Miquel Bennàssar interpretarà tres obres de Bach, una de Sweelinck i una improvisació pròpia sobre el tema L’epitafi de Seikilos. La sessió començarà a les 11.30h com és habitual en el cicle Els Matins de l’orgue.

Mitja hora més tard i en el Teatre Principal de Palma, la primera de les tres funcions programades de l’espectacle Verding, que intenta acostar la música de Verdi al gran públic. A més d’aquesta funció matinal, també n’hi ha programades altres dues, avui a les 18h (a la qual li seguirà un col·loqui) i demà diumenge també a les 18h.

Ja centrats en diumenge, tres propostes ens surten a camí a la zona de Llevant, la primera a l’església de Sant Andreu de Santanyí, en la qual el grup Ànima Art Ensemble ens proposa un concert amb obres del segle XVII, peces vocals i instrumentals, majoritàriament de Monteverdi i Purcell. El títol de la producció és Relats mitològics i amorosos.

La segona proposta és al Teatre Es Quarter de Petra (18h) i ens trobarem amb el músic i actor Tomàs Picornell que presenta un original espectacle en el qual es construiran instruments diversos a partir de la imaginació.

I la tercera és a l’església del Convent de Manacor i dins el festival de Música Antiga (19h). El títol: Aina Magdalena Bach, una sessió en la qual l’actriu Caterina Alorda es posarà dins la pell de la segona esposa del compositor i ens proposarà escoltar música interpretada per Fahmi Alqhai (viola de gamba) i Tomeu Seguí (clave).

5

Ensayo de ‘Verding’ en el Teatre Principal de Palma Manu Mielniezuk

Compartir el artículo

stats