Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Clàssica / Prèvia

Arriba la Patrona

Divendres.- Per avui horabaixa, el cicle Música a la cambra, que té lloc a Can Balaguer de Palma (19h), ens proposa algunes de les Sonates i Partites per a violí sol de Bach, interpretades per Barry Sargent.

Dissabte.- Demà comença un dels cicles musicals més interessants d’aquest darrer trimestre: el Jazz voyeur, que està dedicat, com el seu nom indica, a la música de jazz, entesa en sentit ample i eclèctic.

La primera cita d’aquest festival serà al Trui teatre (20.30h) i la protagonista l’artista portuguesa Dulce Pontes, acompanyada d’un trio format per Yelsy Heredia (contrabaix), Luis Guerrero (guitarres) i Sergio Fernández (piano). El grup mallorquí Sonakai Trio, sota la direcció de Toni Cuenca, també actuarà durant la sessió.

Per altra banda, per avui horabaixa i a l’hotel Mirador de Palma, Pontes mantindrà una trobada amb el públic interessat. La cita és a les 19h.

També demà i al Teatre Sa Taulera d’Andratx (20h), la companyia illenca Diabolus in Musica, que dirigeix el baríton Pablo López, presentarà en coproducció amb el Teatre Principal de Palma, l’espectacle Verding, en el qual diferents cantants ens acostaran l’univers del compositor italià a través d’àries, duos i trios, trets de les seves òperes.

Demà a l’església vella de Caimari (18h), el penúltim concert del Festival de Música Antiga. Un monogràfic dedicat a Kapsberger amb la integral de les seves Villanelles. Els intèrprets són els membres del grup Sol Negre: Soledad Cardoso (soprano), Ferran Pisà (tiorba), Edwin García (guitarra) i Toni Aragon (tenor).

Amb el títol de Concert líric, l’església de Sant Felip Neri de Palma acollirà demà un recital de cant i piano amb la soprano Laura de la Fuente i la pianista Yuko Mizutani. En el programa, obres de Tosti, Puccini, Mascagni i Verdi.

Diumenge.- Diumenge tanca una altra de les cites anuals importants, el festival de Música de Bunyola. I ho fa amb un duo de cant i piano en el qual Sofia i Joaquim Domènec interpretaran peces de Fauré, Poulenc, Debussy, Puccini, Satie, Bellini i altres. El títol de la sessió és Amor. El concert serà al Teatre Municipal a les 18.30h.

També diumenge, el Teatre Principal de Palma (18h) programa un espectacle de dansa, pensat per a tots els públics. Amb el títol Bat (que vol dir u en euskera) un programa format per tres obres molt diferents: un relat sobre les migracions, la identitat o el lloc que ha d’ocupar l’ésser humà en un món globalitzat.

Apart d’aquest tast, molts d’indrets i formacions preparen concerts especials dedicats en honor a Santa Cecília, patrona de la Música. Estau atents.

Compartir el artículo

stats