Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Clássica Prèvia

Música variada

Quan arriba el cap de setmana, els aficionats a la música clàssica, tenim motius per sortir i anar a alguns dels indrets en els quals ens ofereixen propostes, sempre però amb les mesures de seguretat adequades. En els actes culturals podem dir que es cumpleix de forma rigorosa la normativa pel que fa a cabuda, distància i màscara.

Palma.- Per avui horabaixa una cita a Can Balaguer dins el cicle Música a la cambra (19 h.). El Litore Quartet un grup de saxòfons, interpretarà obres d’Aaron Siebert, Guillermo Lago, Javier Girotto, George Gershwin, G. Schiavi i Marc Mellits.

Per demà el Festival de Música Antiga ens proposa al monestir de la Concepció (19 h.) la formació Ars Musicae amb el projecte La música que fa ballar al rei Sol.

Demà (20 h.) i diumenge (18 h.) el Teatre Principal de Palma presenta l’espectacle Very Very Slightly, amb música, dansa i llum, i que és alhora una reflexió sobre el valor de saber travessar les pròpies impureses per fer-les brillar.

Diumenge (18 h.), el grup d’instrumentistes de vent i percussió de la Simfònica, dirigit per Uwe Köller, oferirà un concert a l’Auditori del Conservatori. En el programa obres com La Peri de Paul Dukas, la Brass Symphony d’Eric Ewazen, alguns fragments de Pini di Roma d’Ottorino Respighi, How do you keep the music playing, de Michel Legrand, Tribute to the noble grape de Goff Richards i la Festive Overture de Schostakovitch.

Alaró.- Demà matí a Alaró segueix el cicle Els matins de l’orgue, que de forma setmanal presenta recitals a l’església de Sant Bartomeu a les 11:30 h. El festival arriba a la sessió 650, en la qual Miquel Bennàssar acompanyarà la soprano Maria Casado en la interpretació de temes de Purcell, Haydn, Fauré i Bach.

Caimari.- Diumenge, en el casal de Ca ses Blaies de Selva (12h) s’obre el desè Festival Internacional de Música Antiga de Caimari. I ho far amb Serena Leonardi (flauta i viola de gamba) i Miquel Àngel Aguiló (violoncel barroc), interpretant obres del barroc europeu.

Bunyola.- Segueix el Festival de música de Bunyola que diumenge ens proposa el projecte Cello Works que lidera el violoncel·lista Biel Fiol. En aquest cas, el programa està format per una espècie de suite dedicada cada una de les Illes Balears. El percussionista Miquel Marquès acompanyarà Fiol, a la bateria. La cita és a les 18:30 h. al Teatre Municipal.

Compartir el artículo

stats