Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Música i tardor

Alaró

Continuen les activitats musicals a Alaró. Per avui dissabte tenim, al matí i a l’església (11.30h), el clàssic recital d’orgue amb Miquel Bennàssar. I ja entrat l’horabaixa, en el Teatre (20h), el duo format pel violoncel·lista Esteban Belinchón i el pianista Llorenç Prats oferirà un programa dins el Festival de Música Clàssica. Ambdós solistes interpretaran obres de Feldmann, Debussy, Xenakis, Sciarrino, Beethoven i Janacek.

Binissalem

Segueixen els maridatges de vi i òpera. Avui a l’agroturisme Es Quatre cantons de Binissalem (20h) la contralt Mar Campo, el tenor Joan Laínez i la pianista Victòria Cortès interpretaran fragments d’òperes de Donizetti, Bizet, Verdi, Mascagni, Offenbach així com alguns de sarsueles com La Tempranica de Giménez o Marina d’Arrieta.

Palma

Segueix el Festival de Música Antiga de Palma. Per avui la violinista Lina Tur interpretarà, al Monestir de la Real (18h), Partites de Bach per a violí sol.

A la mateixa hora i al Teatre Principal de Palma, un espectacle per a tota la família en el qual s’acostarà La Flauta màgica de Mozart al públic més infantil. Amb el títol de La flauta encantadora la soprano Vega Escribano, el barítono Valentín Petrovici i l’arpista Isabelle Lagors ens faran entrar dins el món màgic d’aquest títol del repertori.

Bunyola

Comença diumenge un dels cicles musicals de tardor més prestigiosos i constants, el Festival de Música de Bunyola. I ho fa amb el Sextet de cordes de l’Orquestra Ciudad de Almería. En el programa: el Quintet opus163 de Schubert i el Sextet número 2 de Brahms. La cita és al Teatre de Bunyola a les 18h.

Compartir el artículo

stats