Alaró.- Els amants de la música clàssica tenim dues cites aquest cap de setmana a Alaró.

La primera és avui horabaixa al teatre (20h) i en la qual el pianista valencià Josu de Solaun, guanyador, d’entre altres guardons, del Primer Premi en el Concurs Internacional de Piano George Enescu de Bucarest, interpretarà dos Preludis de Debussy dues obres de Granados, la Fantasía Bética de Falla y la Sonata opus 11 de Schumann. Un programa que, com es veu, està ple de dificultats i d’interès.

La segona tendrà lloc avui matí a l’església (11.30h) i és la que cada setmana ens proposa l’organista Miquel Bennàssar dins el cicle Els Matins de l’orgue. Al llarg d’aquesta sessió, la 646, obres dels menys coneguts Anthoni van Noordt i Georg Böhm així com dues peces de Bach i una improvisació feta pel mateix organista sobre el tema musical La presó de Lleida.

Palma.- També avui i a l’església palmesana de Sant Felip Neri (19h), el Festival de clàssica de l’Acadèmia 1830 ens proposa un concert d’un dels cors espanyols de veus blanques més importants, el cor VokalArs dirigit per Núria Fernández Herranz. En el programa, titulat Les fronteres de l’ànima, obres d’autors dels segles XIX i XX.