Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Molt, bo i variat

3 Sopranos 3- Avui horabaixa, a l’Arxiu del Regne de Mallorca, un recital de cant que amb el títol de Les tres sopranos, oferirà àries, duos i tercets molt populars del repertori operístic, de sarsuela i de la cançó napolitana. Maia Planas, Maria Casado, i Inma Hidalgo, acompanyades al piano per Victòria Cortès cantaran peces com O sole mio, Granada, O mio babbino caro o fins i tot Nessun dorma. La cita és a les 20h.

Sant Llorenç.- A l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor (20.30h) el duo Voicello celebrarà avui el primer aniversari del disc que aconseguí el premi al millor disc de música clàssica en els Premis Enderrock 2018 de la Música Balear.

Simfònica.- Avui divendres a Bellver (21.30h) la Simfònica ens proposa un programa Falla, demà, en el mateix espai i a la mateixa hora un programa amb molt de Mozart i diumenge, a l’església de Sant Andreu de Santanyí (20h) un altre amb Falla i Debussy.

Alaró.- Com cada dissabte, demà i a l’església de Sant Bartomeu d’Alaró (11.30h), podrem gaudir de mitja hora de bona música d’orgue a càrrec de Miquel Benàssar. En el programa: una Ciacone de Buxtehude, una Fuga i un Preludi de Bach, Balletto de Bernardo Storace i Fandango de Sant Felip Neri d’autor anònim.

Deià.- L’Ensemble Tramuntana presenta, diumenge a l’Amfiteatre de Deià (19.30h) un programa curiós titulat “Hits: Beatles i més!”. Una antologia de cançons de pop, rock i música de cinema, a més d’una peça original d’Enric Pastor. El concert és de franc però l’aforament és limitat.

BTHVN.- També diumenge i en el Claustre de Pollença, continua el cicle homenatge a Beethoven titulat BTHVN (19h). Aquesta segona proposta, que anirà precedida d’una taula rodona sobre Beethoven i les institucions musicals (a les 17.30 als Jardins Joan March), comptarà amb José Manuel Álvarez Losada al violí, Suzanna Sosnowska al violoncel i Magí Garcíes i Andreu Riera al piano, intèrprets que oferiran una Sonata per a violoncel, una per a violí i un Trio amb piano del compositor de Bonn.

Compartir el artículo

stats