Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d'estiu IX

Final d'agost eclèctic

Simfònica.- Per avui horabaixa s'anuncia a l'Hotel Formentor un concert en el qual la nostra Simfònica acompanyarà el pianista Juan Pérez Floristán en la interpretació del Concert per a piano i orquestra número 2 de Beethoven i el Concert número 1 de Txaikovski. La cita és a les 20 hores.

Per avui també i dins el cicle Sonam per tu de la mateixa Simfònica i en el Castell de Bellver (21.30h), un duo de violí i piano interpretaran una sonata de Beethoven, una de Mendelssohn i una col·lecció de miniatures musicals de Kreisler.

Demà, el mateix cicle i en el mateix espai ens proposa un trio de volí/viola, violoncel i flauta amb Elisabeth Romero, Luis Correa i Enrique Sánchez, respectivament, el qual interpretarà un programa entorn de la família Bach, amb peces del mestre i d'alguns dels seus fills. La cita és a les 21.30 h.

Veu i piano.- Ainhoa Arteta torna al Teatre Principal de Palma avui vespre (20 h) dins el cicle Fila U. Compartirà escenari amb alguns solistes vocals illencs i el Cor del Teatre Principal, amb acompanyament de piano. Durant el concert es farà un recorregut per algunes de les peces més conegudes de la lírica.

Beatles.- Dins el cicle musical Nits Clàssiques de Tramuntana avui en el Museu de la Mar de Sòller i demà al Claustre de Sant Francesc de Palma, l'Ensemble Tramuntana, reconegut per les seves interpretacions de peces del repertori clàssic, oferirà un concert una mica atípic en el qual es versionaran cançons dels Beatles, Simon and Garfunkel, The Mamas and The Papas, Eagles, Deep Purple així com un tema del violinista i compositor mallorquí Enric Pastor.

Orgues.- Tant a les esglésies d'Alaró (11.30 h) i de Santanyí (12 h) segueixen demà els matinals concerts d'orgue. A Alaró l'organista Tània Dovgal interpretarà obres de Fauré, Ravel i Bach i a Santanyí Francesca Suau presentarà un programa que inclou partitures de Pachelbel, Pare Soler, De Cabezón i Bach.

Pollença.- Il Giardino Armonico és una de les formacions de música Antiga més prestigioses del moment. Tancaran a Pollença (22 h) el Festival de Música d'enguany amb un programa de música instrumental veneciana, en el qual no mancaran peces de Vivaldi.

Compartir el artículo

stats