Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d'estiu VIII

Violoncel, cant i Bach

Suites. Dues Suites de Bach per a violoncel sol (la primera i la segona), algunes obres per a aquest instrument de Gaspar Cassadó i una obra de Marc Bleuse, configuren el programa del concert que el violoncel·lista de la Simfònica, Emmanuel Bleuse tocarà avui vespre al Castell de Bellver (21.30) dins el cicle Sonam per tu. Per demà, en el mateix espai i a la mateixa hora, tres instrumentistes de vent fusta i un pianista ens proposen l'audició de diferents trios de Goepfart, Koechlin i Poulenc.

Conferència i concert.- El cicle musical Nits Clàssiques de Tramuntana organitza per avui horabaixa una conferència del musicòleg Jordi Alomar amb el títol L'economia de les arts en viu. L'entrada és de franc i el lloc, l'Escola de Música Ireneu Segarra de Palma. Per demà, el mateix cicle i al Claustre de Sant Francesc de Palma (20.30h), concert de l'Ensemble Tramuntana, amb Barry Sargent al davant i la soprano belga Sheva Tehoval, interpretant obres del segle XX com l'Adagio de Barber, Summertime de Gershwin i Les Iluminations de Britten, entre d'altres. El concert es repetirà diumenge a l'Amfiteatre de Deià (20.30h).

Museu de la mar. En el Museu de la mar de Sòller tendrà lloc avui vespre (20.30h) un concert amb àries i duets de Beethoven, Puccini, Wagner, Txaikovski, Lehár i Bernstein. Els intèrprets la mezzosoprano Waltraud Mucher, el tenor Daniel Kirch i la pianista Suzanne Bradbury.

Orgues. Tant a les esglésies d'Alaró (11.30h) i de Santanyí (12h) segueixen demà els matinals concerts d'orgue, que sempre valen la pena.

Can Cabestre. El taller i sala d'exposicions de Can Cabestre de Felanitx (20h) acollirà demà dissabte un concert de Samanidis &Skjonhaug format per la pianista i cantant Irina Cotselli i el contrabaixista Hoel Skjonhaug. En el programa obres de Purcell, Dowland, Monteverdi, Britten i Barber.

Pollença. El cant serà també protagonista de concert que ens ha preparat el festival de Pollença per demà dissabte al Claustre de Sant Domingo (22h). La soprano Valentina Nafornita acompanyada al piano per Yoan Hereau, oferirà un recital en el qual podrem escoltar àries de Gounod, Dvorak, Mascagni, Leoncavallo, Puccini i Lehar, entre altres compositors, així com versions per a piano sol de La mort d'Isolda de Wagner i el Somni d'amor de Liszt.

Compartir el artículo

stats