Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d'estiu VII

Varietals d'agost

Samper.- Avui horabaixa i al Col·legi públic Melcior Rosselló i Simonet de Santa Maria (22h), el pianista Tomeu Moll-Mas, amb la col·laboració puntual del musicòleg i pianista Amadeu Corbera, interpretarà la totalitat de la música pianística de Baltasar Samper. Com diuen els organitzadors, serà "una vetllada de descobriment d'una personalitat musical essencial de la Mallorca del segle XX, malauradament molt condicionada pel drama de l'exili antifeixista".

Simfònica.- Després d'un parèntesi d'una setmana, durant el qual va participar al festival de Pollença, la Simfònica retorna a Bellver per oferir, avui ì demà dos concerts en petit format, el primer dels quals serà a benefici del Projecte Home.

Per avui vespre (21.30h), un trio format per la soprano Lisa Larsson, la violinista Nina Heidenreich i el pianista i director de la formació Pablo Mielgo interpretarà obres que van des de la música francesa (Poulenc, Debussy, Saint-Saëns) i espanyola (De Falla), fins a Mozart i Schubert.

Per demà (a la mateixa hora), el violinista Francisco García Fullana, sol, oferirà un recital amb una Partita de Bach, una Sonata d'Ysaye, el Recitatiu i Scherzo-Caprice de Kreisler, Recuerdos de la Alhambra de Tárrega i Asturias d'Albeniz.

Orgue.- Com cada dissabte al matí, l'orgue és protagonista demà d'un concert a Santanyí (12h). L'actuació serveix per posar música al mercat del poble. Una ocasió per fer una volta pels carrers i places i recollir-se a l'església amb la música d'un instrument històric.

Sòller.- El Museu de la Mar del Port de Sóller serà escenari, demà (20.30h), d'un concert del cicle Nits de Tramuntana. Els intèrprets seran Enric Pastor (violí i composició), Sergi Sellés (piano), Wojtek Sobolewski (baix) i Jaume Ginard (bateria). Presentaran el disc My Jazz que conté composicions originals que mesclen la música clàssica, el pop, el rock progressiu i les músiques del món.

Compartir el artículo

stats