Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d'estiu VI

Agost musical

Simfònica.- L’església de Caimari( 20.30h) serà l’escenari en el qual, avui horabaixa, un quintet d’instrumentistes de vent de la Simfònica interpretarà un programa amb tres obres, si més no, curioses del repertori de cambra. Primer un Quintet de Franz Danzi, un compositor alemany, que va viure durant els segles XVIII i XIX; després Sis Bagatel·les de György Ligeti, unes peces que versionen part d’una partitura anterior escrita per a piano amb el nom de Música ricercata i per acabar l’adaptació del Quartet per a corda número 2 de Mendelssohn feta per David Walter.

Tramuntana.- L’Ensemble Tramuntana segueix el seu periple per diferents indrets, sempre amb programes del tot atractius. Avui divendres a Bellver (20h) i demà dissabte a l’església de Sant Bartomeu de Sòller, la formació que lidera Barry Sargent ens proposa un programa monogràfic Mendelssohn, amb tres obres del músic de Leipzig: la Simfonia per a cordes número 10, el Concert per a violí en re menor i l'Octet per a cordes.

Orgues.- Segueixen, com cada dissabte, els dos cicles musicals dedicats a l’orgue, un a Alaró, Els matins de l’orgue (11.30h) i un altre a Santanyí, Plenus organis festival (12h). En el primer, Miquel Bennàssar interpretarà una Improvisació sobre temes dels Cossiers així com a peces de Bach i d’altres compositors. En el segon la concertista serà Barbara Duran.

Bona música per a un matí de dissabte, just abans o després de fer una volta pel mercat corresponent.

Portocristo.- A l’església de la Mare de Déu del Carme de Portocristo tendrà lloc, diumenge dia 9 (21.15h), un concert amb el cor i l’orquestra de l’Art Vocal Ensemble, que dirigeix Llorenç Gelabert. En el programa un Concert per a oboè de Haendel, amb Alexander Bellorín com a solista i la Música per al funeral de la reina Carolina, del mateix compositor.

Compartir el artículo

stats