Suscríbete Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d'estiu IV

Quantitat i qualitat

Q DART.- Avui i a les 20 h, al pati de la Institució Alcover de Manacor, el grup QDART presentarà el seu disc Àvidament. Músiques pròpies en clau de jazz i en un format de quintet: Francisca Artigues (veu i piano), Jaume Roig (bateria), Joan Carles Julià (saxo), Genís Valverde (contrabaix) i Joan Oliver (guitarra). Temes com Una nit de setembre, Cap el món o Binifarda sonaran a aquest espai manacorí.

Antiga.- Aquest cap de setmana els Amics de la Colònia de Sant Pere ens proposen dos concerts com a cloenda del seu cicle musical, especialitzat en la Música Antiga. Avui vespre i a l’església (21h) un concert titulat Divergències: el Barroc tardà a França i Alemanya, en el qual l’Ensemble de la Setmana de música antiga interpretarà obres de François Couperin, Bach, un dels seus fills, Carl Philippe Emmanuel i Antoine Dard. Segons escriuen els organitzadors “el programa camina entre l’elegància i refinament de Dard i Couperin, i la profunditat sempre reflexiva i molt elaborada de Johann Sebastian Bach”.

I demà el darrer concert d’enguany al pati de Ses Minyones (21h) amb el quartet de corda de l’Ensemble Trifolium. Música del classicisme amb obres del portuguès João Pedro Almeida Mota i Ludwig van Beethoven.

Simfònica.- Avui a Bellver (21.30h), devuit músics de la Simfònica de les seccions de vent i percussió i a les ordres de Pablo Mielgo oferiran un concert curiós pel seu eclecticisme, ja que s’hi mesclaran des del Can Can d’Orfeu als inferns d’Offenbach al Bolero de Ravel, passant per temes de bandes sonores de Johnn Williams.

I demà, a l’església de Lloret (20.30h), un grup reduït de músics de la formació interpretaran Reverie orientale, d’Alexander Glazunov i el Quintet op.34 per clarinet i cordes de Carl Maria von Weber.

Acadèmia.- Amb el títol de Grans mestres: Bach i Haydn, l’Acadèmia 1830 ens presenta demà dissabte al castell de Bellver (20h) un concert amb dues partitures que són referents dins els seus formats. La Suite número 2 per a orquestra de Bach, amb Pere Sansó a la flauta solista i el Concert per a violoncel i cordes en Do major de Haydn, amb Emmanuel Bleuse en qualitat de solista.

Bogeria vocal.- També per demà vespre s’anuncia al pati de l’Arxiu del regne a Palma (20.30h) un recital de veu i piano amb la soprano Silvia Vázquez i la pianista Maria Victòria Cortès. En el programa, àries de La Sonnanbula, Anna Bolena i Il Pirata de Bellini, de Luccia di Lammermoor de Donizetti i l’ària de la bogeria del Hamlet d’Ambroise Thomas.

Compartir el artículo

stats