Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d'estiu III

Antiga, clàssica i d'altres estils

Pandes.- Avui horabaixa (20h) i emmarcat dins el Cicle de concerts i festivals de bandes de música 2020, tendrà lloc al cementeri de Palma un homenatge poètic-musical a les víctimes de la Covid-19, titulat In Memoriam. L’acte constarà d’una lectura poètica a càrrec de l’escriptor i poeta Miquel Àngel Lladò Ribas i les actuacions de les Bandes de Música de s’Almudaina, de Son Ferriol i del Camp Redó. El programa inclou obres tan populars com El cant dels ocells o La vida es bella.

Tilloli.- La plaça de l’església de Santa Margalida (21h) acollirà avui un recital de veu i piano, la recaptació del qual serà per a l’Associació Amics de Tilloli. La soprano Catina Bibiloni i la pianista Bàrbara Bibiloni interpretaran obres de Toldrà, Obradors, Falla i Puccini.

Música Antiga a la Colònia.- Avui horabaixa comença un dels cicles musicals més esperats de l’estiu mallorquí, la Setmana de Música Antiga de la Colònia de Sant Pere, que enguany arriba a la novena edició. Per encetar, un recital del tenor Antoni Aragón acompanyat per instrumentistes del grup Studium Aureum. La cita és al Pati de Ses Minyones (21h) i en el programa, titulat Desig i sensualitat: música italiana del Segle XVII, obres de Frescobaldi, Merula i Monteverdi, entre d’altres.

I diumenge, l’església de la Colònia acollirà un concert d’orgue a càrrec de l’organista de Petra Nadal Roig, el qual i amb el títol de Bilis negra, pregària i Sturm und Drang a Leipzig interpretarà obres de Bach i Mendelssohn. La cita serà a les 21h.

Simfònica.- Segueix el cicle estiuenc de la Simfònica, avui a Bellver (21.30h) amb obres de Vivaldi, Grieg, Piazzola i Britten i demà a la Cartoixa de Valldemossa (21.15h) amb obres de Mozart i Txaikovski.

Cap-pela.- Demà dissabte, el far petit del Port d’Andratx (22h) serà l’escenari d’un concert de Cap-Pela, el septet vocal mallorquí conegut per les seves versions vocals de peces famoses del repertori pop.

Compartir el artículo

stats