Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Música al Palau

Per avui i demà horabaixa (20h), Patrimonio Nacional organitza el Festival de Música al Palau de l'Almudaina, que enguany arriba a la seva...

Per avui i demà horabaixa (20h), Patrimonio Nacional organitza el Festival de Música al Palau de l'Almudaina, que enguany arriba a la seva catorzena edició. En el cicle, dues propostes del tot diferents, la primera en format jazz i la segona de música de cambra.

Per avui, l'artista convidat és el menorquí Marco Mezquida, una de les figures actuals més destacades del panorama jazzístic europeu. Basta anar a l'agenda del pianista menorquí per a les setmanes vinents per adonar-se'n de l'interès que desperta entre els programadors: avui a Palma, demà passat a Berga, l'altre a Maó, dies més tard a Barcelona i així successivament. També val mirar els artistes que l'acompanyaran en alguns d'aquests recitals: Silvia Pérez Cruz, Chicuelo, David Xirgu, Sol Picó...

Nascut a Menorca el 1987, des del 2009, anys de la seva presentació com a músic professional ha enregistrat més de cinquanta discos, en solitari o al costat d'altres grans noms. Així que la sessió d'avui, ell sol amb el piano, podem dir que promet. Segur que la improvisació serà un element clau de la trobada.

En la proposta de demà ens trobarem amb una altra gran música illenca, la violinista eivissenca Lina Tur, la qual, al costat de la pianista Alba Ventura oferiran un recital amb obres per a duo de Granados, Albéniz, Toldrà, Falla, Kreysler i Ravel.

Compartir el artículo

stats