Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats musicals diverses

Per aquest cap de setmana els aficionats a la música tenim diferents propostes per triar, la qual cosa vol dir que, tot i haver-hi restriccions pel que fa al nombre d'intèrprets i d'assistents, les activitats musicals tendeixen a la normalitat pròpia de l'estiu.

L'Orquestra de Cambra de Mallorca presenta un programa amb tres obres per a orquestra de cordes prou interessants, com són el Divertimento K. 136 de Mozart, la Serenata per a cordes de Txaikovski i I crisantemi de Puccini, una de les poques obres del compositor fora de les escèniques; totes tres són obres del repertori habitual i per igual són fruit d'una enorme inspiració per part dels seus autors. La cita és avui al Claustre de Sant Domingo d'Inca (20.30h).

Els grups de la Simfònica segueixen el seu periple per diferents indrets, avui un trio de flauta, piano i violí serà a Bellver i un quintet de vent a la finca Galatzó de Calvià (20h) amb obres de Morricone, Monteverdi, Debussy i Bernstein; i demà serà un quintet de corda l'encarregat de presentar, en el Teatre Municipal de Bunyola (20h), un programa amb obres de Bach, Schubert, Charpentier, Elgar i Bizet.

Avui al Casal Llorenç Villalonga de Binissalem (21h) un recital de veu i piano amb el tenor Antoni Lliteres i Joan Círia al teclat amb peces líriques del segle XIX i principis del segle XX que connecten amb clàssics de la literatura a Mallorca, musicats per compositors del seu temps. El concert és un del cicle "La lluna en vers" que organitza Mallorca literària.

Avui també, a l'Auditori de Manacor (19.30h), el tercer dels tres concerts que ha programat la Banda de Música que dirigeix Eduard Bernabéu. Els assistents podran escoltar la marxa Libertadores d'Óscar Navarro, Memòries de Benny Goodman i alguns Mambos de Pérez Prado, totes les obres sota un lema comú, "Junts en la Distància".

També avui el tenor José Manuel Sánchez i el pianista Francesc Blanco ofereixen al claustre de Sant Domingo de Pollença (19.30h) La Bella molinera de Schubert, un dels cicles musicals per a veu i piano més interessants de tot el repertori.

I per acabar recordar que avui segueix el cicle de les Suites per a violoncel sol de Bach. Luis Correa interpretarà la número 5, al carrer Joan Cortada de Palma (20h).

Compartir el artículo

stats