Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La previa

4 concerts en tres dies

La Simfònica continua amb la seva programació de concerts de petit format, oferint programes de música de cambra o adaptacions d'obres simfòniques i populars a formacions reduïdes.

Aquest cap de setmana, que comença avui, seran quatre els escenaris en els quals es podran escoltar alguns membres de la nostra orquestra.

Avui i al claustre de Sant Domingo d'Inca (20.30h), un trio de cordes (violí, viola i violoncel) més un fagot, interpretaran un repertori que inclou dues obres del repertori habitual de cambra com són el Trio número 6 opus 47, amb un Andante realment preciós de Boccherini i el sempre agraït Rondó del Trio D 581 de Schubert, així com dues rareses: un Quartet de Friedrich Dotzauer i una altra de François Devienne.

Per demà dissabte, dues convocatòries, la primera de les quals serà al Casal Son Tugores d'Alaró (20h). En el programa, adaptacions escrites per a quintet de vent/metall i percussió d'obres populars com The Eye of the Tiger, With or without you, Summertime, I will survive o Bohemian Rhapsody, entre d'altres.

La segona tendrà lloc a l'Auditori de Porreres (20.30h) i amb un duo format per Emmanuel Bleuse al violoncel i Miriam Picker-Bleuse al piano. En el programa la inspirada Sonata per a violoncel i piano número 3 de Beethoven i l'única sonata per aquesta formació de Grieg, que el compositor dedicà al seu germà, un cel·lista aficionat i que agafa temes d'altres partitures anteriors.

Per diumenge i a l'Auditori Municipal d'Artà (20h), un quintet de trompes presentarà un repertori que amb el títol de Cornogràfics conté peces com l'Interludi de Carmen, un Quartet de Gottfried August Homilius o algunes de les curioses Fripperies de Lowell Shaw.

Compartir el artículo

stats