Encara no fa dos mesos, el dia de Sant Sebastià passat, Joan Pons Bover guanyà el Premi Ciutat de Palma de narrativa amb l'obra 'Tània i els vius', que esperam es publiqui aviat per poder gaudir un cop més de l'escriptura del novel·lista santanyiner. I és que fa tres anys ja el descobrírem a través d'una altra obra de ficció que guanyà el Premi Vila de Pollença de Narrativa.

Es tracta de 'Un incendi al paradís', una història amb assassinats inclosos i en la qual es mesclen molts elements propis de la novel·la negra: un aristòcrata assassinat, Norbert Buades; un policia molt ben caracteritzat, l'inspector Mateu Crespí que a la vegada té un cunyat una mica tarambana involucrat en una mort: una jove i autoritària tinent judicial, Marina Bonet i uns espais on la bauxa de la nit amaga molts secrets com el Paradís, un conegut prostíbul que conté històries per desvetllar.

Novel·la de situacions, d'intrigues i de personatges singulars. Amb ella segur passareu una bona estona, o millor dit, tot un horabaixa sencer, ja que no podreu aturar de llegir fins al final.

Fitxa llibre:

Joan Pons Bover

Un incendi al paradís

El Gall Editor, 417 Pàgines, 22 €

CONTENIDO_RELACIONADO

  • Pere Estelrich recomana 'Els idus de març'

FIN_CONTENIDO_RELACIONADO