Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Clàssica / prèvia

Units per Felanitx

Segueix a Palma un cicle musical prou interessant i amb propostes que val la pena recomanar. Parlam del Cicle de Litúrgia i Cant coral al monestir de Santa Clara. Adesiara, sempre en dissabte i a les 18h, una coral mallorquina participa en la celebració litúrgica amb intervencions musicals, per després (18.30h) oferir un concert a la mateixa església.

Per avui horabaixa la proposta inclou la coral felanitxera Units com brins que dirigeix Francesca Rosselló i acompanya a l'orgue Jaume Manresa.

Durant la missa, la coral cantarà el Kyrie, el Sanctus/Benedictus, l'Agnus Dei i el Cant de la Comunió de la Missa brevis del també organista i compositor Miquel Xamena. Després, ja durant el concert, les veus cantaran el Vou-veri-vou que Honorat Noguera compongué sobre un text de Mateu Obrador, Dos sospirs i Amor de Pàtria que sobre poemes de Costa i Llobera compongueren Miquel Xamena i Bernat Julià, respectivament, Nadil Nadal d'Antoni Vaquer amb paràfrasi del pianista Miquel Vicens així com dues partitures de Bartomeu Oliver-Martí (Bendición de la mesa i Sant Marçal).

Aquest concert té el valor afegit de deixar que tot el protagonisme sigui per gent felanitxera. A més dels membres de la coral, tots els compositors que apareixen en el programa també ho són.

Compartir el artículo

stats