Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Una formació d'alt nivell

En efecte, la formació Ensemble Harmonie du soir ha demostrat durant els seus dos anys de vida, tenir una solidesa i una professionalitat...

En efecte, la formació Ensemble Harmonie du soir ha demostrat durant els seus dos anys de vida, tenir una solidesa i una professionalitat altíssimes. I si comptam que el quintet va nèixer a Mallorca encara hi hem d'afegir valor.

Amb el seu primer disc dedicat als dos quintets de vent amb piano de Mozart i Beethoven, el grup assolí unes fites molt altes de musicalitat. Permeteu-me que citi part de la ressenya que al suplement Bellver d'aquest diari publicà Aránzazu Miró, escrivia la cronista: "Es un treball primorós en què el joc de veus dels instruments és equilibrat i nét. I que pot resultar una gravació de referència d'aquestes dues obres, no massa habitual en discografia". Ho signaria ara mateix, a mi també em va seduir del tot aquell treball de fa dos anys.

Harmonie du soir torna amb un nou disc, Modern times és el seu títol i inclou obres del repertori francès de finals del segle XIX i principis del XX de compositors com Maurice Ravel, Francis Poulenc i el menys conegut Jean Françaix.

Avui horabaixa al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma (20h) i dins el Festival George Sand podrem escoltar el fruit d'aquest treball en directe, ja que Enrique Bernaldo de Quirós al piano, Carlos Fortea a l'oboè, Silvia Insa al clarinete, Josep Tatay al fagot i José Francisco Fortea a la trompa, interpretaran el contingut d'aquesta segona proposta discogràfica que, si és com la primera no farà més que augmentar la nostra admiració vers aquest quintet d'arrels mallorquines.

Compartir el artículo

stats