Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Big Band Theory

Bona idea la de crear una formació de jazz tipus Big Band amb alumnes del conservatori. Una manera que tenen els estudiants d'entrar dins un món molt ample de formes i estils a la vegada que els aficionats tendrem un grup més per gaudir d'aquest tipus de música.

Avui horabaixa i a l'Auditori del centre d'ensenyament musical (20h), la Big Band del Conservatori Superior oferirà un concert el programa del qual estarà format per obres molt diverses que van des de les de caràcter més clàssic com Our Love is Here to Stay de Georges Gershwin a altres més jazzístiques com Dolphin Dance de Herbie Hancock i entremig estàndards com Low Down de Thad Jones o Count Bubba de Gordon Godwin; tampoc no hi mancarà alguna versió com la del tema Aquarela do Brasil d'Ary Barroso.

Per a l'ocasió, el conservatori superior ha convidat el director Javier Feierstein, qui també ha dirigit un stage als joves membres de la formació.

Feierstein té una trajectòria que començà al Berklee College of Music de Boston i seguí al Conservatori de la mateixa ciutat americana, espai en el qual va rebre classes de Juan Carlos Cirigliano, el qui fou pianista d'Astor Piazzola.

Com a compositor, Feierstein ha rebut guardons com un Premi del Berklee College i un altre de la Societat General d'Autors.

Compartir el artículo

stats