Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Tres propostes

Per avui horabaixa a Palma podem recomanar tres propostes musicals. Ben diferents però totes plenes d'interès.

Santa Clara. Segueix el cicle de Música i Litúrgia al Monestir de Santa Clara (18h). Primer missa cantada i després concert coral. Cada proposta del cicle té una formació vocal convidada i la d'avui és la Coral de Porreres que dirigeix Damià Muñoz i acompanya a l'orgue Isabel Fiol.

Durant la celebració cants de Taizé i obres vocals del Pare Martorell. Després, en el concert, s'interpretaran peces del Cançoner d'Upsala (Dadme albricias hijos de Eva i Verbun caro factum est), de Bach (Ich will den Namen Gottes loben), de Vivaldi (Beatus vir) i alguna tradicional portuguesa.

Arxiu del regne. Amb el títol genèric de Reminiscències, la pianista Júlia Martínez ens proposa un recital a l'Arxiu del Regne de Mallorca (19h), en el qual interpretarà peces de Debussy (Dos Preludis), Schumann (Escenes d'infants), Shostakovich (Preludi i fuga) i del menys conegut Nikolai Medtner (Sonata Reminiscenza).

Conservatori. Una mica més tard i en el Conservatori (20h), el violinista americà resident a Sóller, Barry Sargent, responsable també de l'Ensemble Tramuntana, dirigirà l'Orquestra de Cambra del Conservatori, amb la qual oferirà un programa de música barroca, clàssica i romàntica. A la primera part un concert de Vivaldi i una Simfonia de Carl Philipp Emmanuel Bach i a la segona una Simfonia de joventut de Mendelssohn i la Simfonia número 6, coneguda com Casa del diable de Boccherini.

El fet de comptar amb Barry Sargent afegeix valor a la proposta, ja que la musicalitat està garantida.

Compartir el artículo

stats