Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Veus, piano i violí

Santa Clara.- Segueix avui al monestir de Santa Clara de Palma el cicle de Litúrgia i Cant coral que enguany arriba a la seva sisena edició. El grup convidat serà el Cor de dones de la UIB que dirigeix Lidia Fernández. La formació, acompanyada al piano per Maria Antònia Gomis, cantarà durant la missa (18h) peces de Leonard Cohen, Josu Elberdin i el Pare Martorell, després l'acte seguirà a través d'un concert.

Valldemossa.- La dotzena edició del Festival Pianino que té seu a la cel·la Chopin de Valldemossa presenta avui horabaixa (18h) un programa a dues i quatre mans amb les pianistes Susana Gómez i Cristina Allès. En el programa dues peces del compositor polonès (Balada número 1 i Barcarola opus 60), Fauré (Suite Dolly) i Schubert (Fantasia en fa menor). L'instrument emprat serà un piano de coa Pleyel de 1851.

Inca i Palma.- Llorenç Gelabert i el seu Art Vocal Ensemble ens proposa un itinerari vocal confrontant obres del Renaixement i del segle XX que tenen en comú el gust per les textures i els experiments polifònics. Sabela Oliver com a narradora i Magdalena Tugores al piano acompanyaran les veus en un programa en el qual hi trobarem peces del Cançoner d'Upsala, de Claudio Monteverdi, de Thomas Tallis, de Baltasar Bibiloni i Cole Porter, entre d'altres.

Les funcions seran avui dissabte a l'església de Sant Francesc d'Inca i demà diumenge a Sant Felip Neri de Palma (ambdues a les 19.30h).

Bunyola.- Demà diumenge acaba el Festival de Música de Bunyola i ho fa amb una gran proposta que uneix qualitat i originalitat. La violinista Rachel Podger, una de les grans especialistes en la música del barroc, interpretarà unes curioses transcripcions de les Suites números 1, 2, 3, que Bach va escriure per a violoncel sol. La cita serà al Teatre Municipal a les 18.30h

Compartir el artículo

stats