Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Lemper, trio i orgue

U te.- Avui comença la dotzena edició del Jazz Voyeur Festival, que permetrà poder escoltar a Palma diferents figures i bandes jazzístiques d'arreu del món, com la que avui vespre inaugura el cicle, Ute Lemper, la cantant alemanya que en el seu espectacle evoca i es transforma en la gran Marlene Dietrich. Serà, aquest concert, com un viatge en el temps, ja que el Trui Teatre (20h) agafarà l'esperit dels cafès i cabarets alemanys dels anys 30 del segle passat.

Trio.- A Bunyola comença avui horabaixa el festival de Música amb un concert al Teatre Municipal (18.30h). El Trio Elysium (violí, viola i violoncel) interpretarà obres de Haydn, Boccherini, Schubert, Sibelius i Richard Strauss. D'avui i fins el desembre, els horabaixes bunyolins seran plens de bona música. Entre altres propostes hi trobarem l'orquestra Ars Musicae, el Cor de dones de la UIB i una violinista excepcional, Rachel Podger.

Orgue.- I si parlam d'un cicle musical que comença acabam les recomanacions amb un concert que tanca un altre cicle, es tracta del recital d'orgue que oferirà avui horabaixa a la Seu (20h) Anne-Gaëlle Chanon titulat El jardí suspès i que acomiada els quatre diumenges organístics a la Catedral de Mallorca. En el concert sonaran el Veni creator de Nicolas de Grigny, el Jardin suspendu de Jehan Alain (l'obra que dóna peu al títol del recital) i una Simfonia de Louis Vierne.

Compartir el artículo

stats