Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Òpera, sarsuela i stage

Apart de les múltiples activitats musicals que s’han programat entorn del festival Fira B!, avui (recitals de piano de Magí Garcias, de guitarra de Jovan Milosevski i de violoncel de Biel Fiol, entre molts altres) i demà (Miquel Brunet, Desirée Duran, Donallop, Minimal Tempo i més), i que podeu consultar a través d’internet, volem proposar dos concerts, un a Llucmajor i l’altre a Palma.

Comencem pel de Llucmajor. Es tracta d’un recital d’Òpera i Sarsuela al claustre de Sant Bonaventura que tendrà lloc avui horabaixa (20.30h) i en el qual les sopranos Catina Bibiloni i Arantxa Calvo i el tenor Joan Laínez, cantaran acompanyats per la Jove Orquestra Illes Balears, que dirigeix Joan Barceló. En el programa hi trobarem fragments prou coneguts de Bizet (Carmen), Verdi (La Traviata, La força del destino i Rigoletto), Puccini (Gianni Schichi), Barbieri (El barberillo de Lavapiés) o Moreno (Luisa Fernanda).

I pel que fa a Palma podem esmentar que aquests dies es du a terme el primer stage musical de la present temporada dels components de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior, una trobada que culminarà demà dissabte amb un concert a l’Auditori del Conservatori (20h) en el qual el director Felipe Aguirre dirigirà la Simfonia número 5 de Txaikovski i el Concert per a saxòfon i Orquestra del compositor francès Henri Tomasi.

Sens dubte, es presenta un cap de setmana ple de música.

Compartir el artículo

stats