Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Un final i un principi

Avui acaba el cicle La Lluna en vers, que ha portat música i altres elements culturals a diferents indrets de l'illa de Mallorca setmana rere setmana des del passat mes de juny. Organitzat per la Fundació Mallorca Literària, les propostes del cicle La Lluna en vers han esdevingut cites curioses i plenes d'interès.

Per avui horabaixa i a la Institució Mossèn Alcover de Manacor (20h) el grup Petit, oferirà un concert que, segons ens anuncien, servirà "per obrir finestres a explorar el misteri de les muntanyes, l'enigma de la mar emboirada, de la nit i de les emocions que ens obren les portes a un món per descobrir". Tot emmarcat en la presentació de The Eternity and the Mirror (2018), el nou treball discogràfic de Petit, que a més comptarà amb la participació del trompetista Bernat Xavier Xamena.

I mentre que avui un festival s'acomiada, demà un altre comença. Es tracta d'un cicle de música clàssica de cambra a l'Oratori de Santa Caterina del Port de Sóller, seu del Museu Marítim. Des de demà (19.30h) i fins al diumenge dia 27 d'octubre ens trobarem amb algunes cites que podem qualificar d'alt nivell. Com la de demà mateix, en la qual la Camerata RCO, formada per membres de l'Orquestra del Concertgebouw d'Amsterdam interpretaran La oración del torero de Joaquín Turina i dos Quintets per a clarinet i cordes de Carl Maria von Weber i Johannes Brahms, respectivament.

En properes setmanes s'anuncien concerts de piano, de duo de piano i violoncel, de cant i, per acabar, el diumenge dia 27, un recital de Francisco G. Fullana acompanyat al piano per Alexander Malter.

Compartir el artículo

stats