13 de septiembre de 2019
13.09.2019
La prèvia

2 MUSICALS 2

13.09.2019 | 01:29
2 MUSICALS 2

Aquest cap de setmana l'Auditòrium de Palma presenta un doble programa amb dos musicals: Annie i Jekyll & Hyde. Com hom pot reconèixer tot d'una, les temàtiques són del tot diferents, la del primer està agafada del conte La petita orfa Annie de Harold Gray i la del segon de la famosa novel·la de Robert Louis Stevenson. El primer va destinat a un públic familiar amb nins i el segon a un públic adult.

Annie compta ja amb dues versions cinematogràfiques, una de 1982, dirigida per John Huston amb Albert Finney, Carol Burnett, Bernadette Peters i una jove Aileen Quin, qui posteriorment ocuparia un lloc destacat en l'escena americana protagonitzant altres comèdies musicals. La segona és de 2014 i té a Quvenzhané Wallis en el paper protagonista. Wallis havia estat nominada als premis Òscar dos anys abans per Beasts of the Southern Wild. Esmentem també que el 1999 la casa Disney en feu una versió pensada per a la televisió en la qual el personatge de la dolenta Miss Agatha Hannigan està interpretat per Kathy Bates.

La música d'Annie és de Charles Strouse i conté alguns moments memorables com el cor de nins Hard Knock Life o la deliciosa cançó Tomorrow.

Jekyll & Hyde, en canvi, encara espera el pas per la pantalla gran, tot i que existeix un projecte per convertir el musical en una pel·lícula que està en fase de preproducció. Ara bé, podem trobar un enregistrament fet d'una representació al Plymouth Theatre l'any 2000 amb David Hasselhoff, sí el d'Els Vigilants de la Platja, en el doble rol protagonista.

Frank Wildhorn és l'autor de la música i entre les cançons la lírica Once Upon A Dream i la terrorífica Transformation.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook