Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d'estiu

Música intensa

Música intensa

Aquesta setmana acaba el cicle de música antiga a la Colònia de Sant Pere. Des d'avui i fins diumenge queden encara diversos concerts com el de demà dijous a l'església (21h), un concert de flauta i orgue entorn de la figura de Frederic el Gran, gran flautista, per cert; o el de divendres a l'ermita de Betlem (2h) amb un duo de violí barroc i clave; o el de dissabte a l'església (21h) amb un programa de motets de Victoria i Bach amb el Cor Francesc Valls de Barcelona, que tancarà un festival molt intens.

Bellver

Al pati del castell la Simfònica ens proposa per demà dijous (21.30h) una Gala lírica amb les veus de la soprano Maria Mudryak i el baríton Amartuvshin Enkbath. En el programa Obertures i àries de títols tan emblemàtics com Faust i Romeu i Julieta de Gounod, Carmen de Bizet, La Traviata, Il Trovatore i Rigoletto de Verdi i Manon Lescaut i Gianni Schicchi de Puccini entre d'altres.

Cançons

També demà dijous el cicle de Cançons de la Mediterrània que té lloc a Ses Voltes del Parc de la Mar de Palma (22.30h) ens proposa un viatge per la música tradicional ibèrica amb la percussió com a element primordial a través del grup Coetus, la primera orquestra de percussió ibèrica que dirigeix Aleix Tobias. Un viatge d'un extrem a l'altre de la península Ibèrica per a redescobrir el seu llegat musical des d'una mirada particularment emotiva i respectuosa.

Més Bellver

La Banda de Música de Palma presenta divendres, també al castell (21h), un programa monogràfic dedicat a obres d'Enric Pastor, qui dirigirà la formació. Un concert organitzat en col·laboració amb l'Associació Balear d'Amics de les Bandes.

Valldemossa

A la plaça de la Cartoixa (23h) el duo Voicello (format per Biel Fiol i Carme Garí, violoncel i veu, respectivament) presenta el seu espectacle Crosover Òpera Pop, amb la col·laboració del flautista Tomeu Estaras i del percussionista Miquel Marques Heredero. Fusió entre música clássica i música popular.

Peguera

L'Auditori de Peguera serà l'escenari en el qual els dies 27 i 28 (20.30h) el Cor de Calvià representarà l'òpera còmica HMS Pinafore o el vaixell encorsetat, que Arthur Sullivan estrenà a Londres el 1878 i que va romandre en cartellera durant 571 representacions. Miquel Company ha adaptat els textos al català i Llorenç Gelabert tendrà cura de la direcció musical.

Canyamel

A Canyamel i durant els dies 27, 28 i 30 tendrà lloc el VIII Festival Internacional de Piano. Els intèrprets seran Dina Parakhina (dia 27) amb un programa de compositors russos, Arina Lazgiian (dia 28) amb obres de Bach, Liszt i Fauré i Vladimir Tropp y Tatiana Zelikman (dia 30) amb un programa Schubert, Chopin i Tchaikovsky. Tots els concerts comencen a les 20.30h.

Portocolom

Des de fa uns anys, la Banda de Música de Felanitx ofereix un concert que té alguna cosa d'espectacle, a s'Avarador del moll de Portocolom. Per diumenge, la formació que dirigeix Víctor Ferragut ha preparat una vetllada en la qual intervindrà el Circ Bover a més de les corals de Felanitx, Porreres, Sant Joan i Units com brins. Una sessió plena d'intensitat.

Compartir el artículo

stats